Referenties
Het perfecte bedrijfsuitje!

Het perfecte bedrijfsuitje!

Met dank aan Ad Ballon ballonvaarten hebben we met het hele team van RB-Media op donderdagavond 3 juli 2014 een erg gave ballonvlucht boven Breda en Oosterhout gemaakt.

Eind van de middag werd het hele RB-Media team opgehaald op kantoor door het team van Ad Ballon. Aangekomen bij Ad Ballon kregen we een rondleiding door het pand. Er werd ons verteld over de geschiedenis van het ballonvaren, over het onderhouden van de luchtballonnen vloot, over de speciale luchtballonnen en nog veel meer.

Na deze rondleiding namen we met het hele team plaats in de sfeervolle ontvangstruimte van Ad Ballon. Voordat we op pad gingen voor de ballonvaart hebben we daar nog heerlijk gegeten. Ook dit was allemaal perfect geregeld door het team van Ad Ballon. Na het eten vertrokken we met twee volle auto's naar het veld in Zundert waar we op zouden gaan stijgen.

Iedereen mocht meehelpen met het uitpakken van de ballon en het voorbereiden van de ballonvaart. Toen alles gereed was en iedereen een plaats in de mand had gevonden konden we vertrekken. We hebben een schitterende ballonvaart gemaakt vanuit Zunder over Etten-Leur, Breda en vervolgens Oosterhout. Ad had een prima route voor ons uitgestippeld die ons onder andere recht over het NAC stadion en de Grote Markt in Breda bracht.

Ad had ons voor de ballonvaart al aangegeven in welk weiland hij het liefst wilde landen die avond. We hebben uiteindelijk precies op dat weiland een veilige en zachte landing weten te maken. Nadat iedereen mee had geholpen om de luchtballon weer in te pakken vertrokken we terug naar Ad Ballon in Breda. Daar hebben we geproost op de goede ballonvaart en met zijn allen nog een gezellige borrel gehad.

We willen Ad en zijn team bedanken voor een fantastische ballonvaart ervaring en het regelen van ons totale bedrijfsuitje.

Rudy Beers
RB-Media Internet Solutions

Terug naar vorige pagina