Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Wie kijkt er niet omhoog als er een luchtballon komt overvaren?

Een heteluchtballon is een krachtig instrument als ondersteuning van de marketing of reclame-activiteiten van uw bedrijf.
Er zijn diverse mogelijkheden: de exploitatie van een luchtballon in de kleuren en huisstijl van uw bedrijf tot het op een bestaande ballon van Ad Ballon een reclamedoek aanbrengen voorzien van uw bedrijfslogo.
Wij adviseren u graag met het bedenken van een campagne.
Bedrijven waar Ad Ballon al eerder voor gevaren heeft zijn o.a. NS, Nivea, Deloite en Touche, Zwitserleven, de Hypotheker Zwolsche Algemeene, Landrover Knook, Brink Groep, De Zonnebloem, Koninklijke Luchtmacht en vele anderen.

Voor relatievaarten hebben we geen standaard verhaal. Bij een dergelijke vaart staat immers uw unieke doelstelling centraal. Wie zijn de gasten, wat is uw randprogramma, worden er zaken gedaan of is er juist iets te vieren? Wat de reden ook mag zijn, we maken voor u een "tailormade ballonprogramma" om de band met uw zakenrelaties te versterken
Wilt u uw gasten verwennen met een ballonvaart met hapjes aan boord of aansluitend met een heerlijk diner? Wilt u onze ontvangstruimte gebruiken voor een workshop of bedrijfspresentatie? Het is allemaal mogelijk.

Ad Ballon heeft veel ervaring met dit soort bedrijfsvaarten: van bedrijfsuitjes tot VIP arrangemeneten tor corporate programma's. Wij adviseren en helpen u graag met het bedenken van een passend concept.

Wilt u dat uw teambuildingdag afgesloten wordt met een mooie ballonvaart? Alleen ballonvaren of een combinatie van andere activiteiten? Of gewoon een bedrijfsuitje met uw personeel?

Onze ballonbasis beschikt over een moderne ontvangstruimte met een bar, waar u voorafgaande aan de vaart een presentatie kan geven. Na de vaart wordt de ruimte gebruikt voor de apres ballon en desgewenst een avondprogramma . Wij nemen de organisatie van uw bedrijfsuitje graag volledig op ons en zorgen in samenspraak met u voor een programma waar uw gasten nog lang over zullen napraten.

Voor advies en aanvullende informatie, bel 076-5145372 of mailrechtstreeks naar Sven de Hoogd: sven@adballon.nl