balloon inside
Den Bosch

Ballonvaart Den Bosch

Een ballonvaart in Den Bosch is uniek, gezellig en een echte ervaring. Wat is er nu mooier dan Den bosch te ontdekken per luchtballon? Bekijk de Brabanthallen, het mooie station en de Sint-Janskathedraal vanuit de lucht, zonder de drukte van de stad. Een unieke ervaring die u nooit meer zal vergeten.

Vanuit de regio Den Bosch wordt door ons gevaren op een aantal vooraf geplande data. Er wordt met minimaal 8 en maximaal 12 passagiers per ballon gevaren.

Indien u met zes of meer passagiers een ballonvaart boekt kunt u in overleg zelf een datum kiezen. Bel naar 076 5145372 of mail info@adballon.nl voor een afspraak. Op de afgesproken dag wordt met u contact opgenomen of de vaart door kan gaan i.v.m. de weersomstandigheden.

Een ballonvaart boeken in Den Bosch was nooit zo gemakkelijk! Kies uit ons aanbod ballonvaarten waar u wilt varen, op welke datum en met hoeveel personen. Bestel snel uw tickets en uw avontuur kan beginnen! Zijn er te weinig plaatsen beschikbaar of wilt u een andere datum? Bel of mail naar Ad Ballon!

Vragen over een ballonvaart in Den Bosch?

Heeft u nog vragen over het boeken van een ballonvaart in de regio Den Bosch? Neem voor al uw vragen rondom ballonvaarten in Den Bosch en omgeving vrijblijvend contact met ons op via de mail (info@adballon.nl) of via het contactformulier op deze website! U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken op: 076-5145372.