Amersfoort

Ballonvaart Amersfoort

Ontdek Amersfoort op een unieke manier met een ballonvaart! Een ballonvaart in Amersfoort zal u een uniek gevoel geven. Ontdek de prachtige stad van bovenaf en zie onder andere het Mariënhof, de prachtige grachten en de Sint-Joriskerk vanuit een heel ander perspectief. Een ballonvaart in Amersfoort zal u nooit meer vergeten!

Vanuit de omgeving Amersfoort worden door Ad Ballon exclusieve ballonvaarten vanaf 8 personen georganiseerd. Bel naar 076-5145372 of mail info@adballon.nl om een datum af te spreken. Wij gaan dan samen met u kijken naar de mogelijkheden voor een ballonvaart in Amersfoort op de gekozen dag. Bestel uw tickets nu en uw avontuur kan beginnen! Op de afgesproken dag wordt met u contact opgenomen of de ballonvaart door kan gaan i.v.m. de weersomstandigheden.

In de regio Amersfoort beschikken we over verschillende opstijgmogelijkheden. Afhankelijk van de windrichting en- snelheid wordt de meest gunstige startplaats voor uw ballonvaart gekozen. Op een met u afgesproken tijdstip stuurt Ad Ballon u een sms bericht waar en hoelaat er precies wordt verzameld.

Opstapplaatsen ballonvaart Amersfoort

Hoogland
Op de A1 afslag Bunschoten/Spakenburg/Amersfoort nemen. Richting Hoogland volgen. Eerste stoplichtlinks, daarna nogmaals eerste stoplichtlicht links (Hamseweg). Na 400 meter vindt u het opstijgveld rechts van de weg.

Barneveld
Terrein aan de Churchillstraat bij Scholengemeenschap "de Lijsterhof". Dit staat in Barneveld op blauwe bordjes aangegeven.

Veenendaal
Stadspark aan de Groeneveldselaan. Te bereiken vanaf de doorgaande weg Veenendaal-Rhenen (Curenaweg). Vervolgens de rondweg Veenendaal nemen richting industrieterrein. Op de Wageningselaan bij de rotonde linksaf, bij de verkeerslichten rechtsaf (Tinneweide/Groeneveldselaan). In de bocht rechts aanhouden en Groeneveldselaan oprijden. Het opstijgveld is nu aan uw linkerkant.

Otterloo
Verzamelen op de Apeldoorneseweg 186 te Otterloo. Dit is de weg van Ede naar Otterloo.

Vragen over een ballonvaart in Amersfoort?

Heeft u nog vragen over het boeken van een ballonvaart in de regio Amersfoort? Neem voor al uw vragen rondom ballonvaarten in Amersfoort en omgeving vrijblijvend contact met ons op via de mail (info@adballon.nl) of via het contactformulier op deze website! U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken op: 076-5145372.