bergenopzoom3.jpeg
Bergen op Zoom

Ballonvaart Bergen op Zoom

Een ballonvaart in Bergen op Zoom laat je genieten van de prachtige natuur, de rust en het magnifieke uitzicht over Bergen op Zoom. Bekijk de grote markt, de gevangenpoort, het stadhuis en de diverse kerken vanuit de lucht. Een ervaring die u nooit meer zult vergeten!

Vanuit de omgeving Bergen op Zoom wordt gevaren op een aantal van te voren geplande data. Er wordt met minimaal 8 en maximaal 12 passagiers per luchtballon gevaren.

Indien u met zes passagiers een ballonvaart in Bergen op Zoom boekt kunt u in overleg zelf een datum kiezen. Bel naar 076 5145372 of mail info@adballon.nl voor een afspraak. Op de afgesproken dag wordt met u contact opgenomen of de ballonvaart door kan gaan i.v.m. de weersomstandigheden.

Kies uit ons ballonvaart aanbod wanneer u wilt varen en met hoeveel personen. Bestel uw tickets en uw avontuur kan beginnen. Zijn er te weinig plaatsen beschikbaar of wilt u liever een andere datum? Bel of mail naar Ad Ballon!

Vragen over een ballonvaart in Bergen op Zoom?

Heeft u nog vragen over het boeken van een ballonvaart in de regio Bergen op Zoom? Neem voor al uw vragen rondom ballonvaarten in Bergen op Zoom en omgeving vrijblijvend contact met ons op via de mail (info@adballon.nl) of via het contactformulier op deze website! U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken op: 076-5145372.