Arnhem

Ballonvaart Arnhem

Wilt u Arnhem eens vanuit een heel ander perspectief ontdekken? Boek dan een ballonvaart in Arnhem en ontdek deze prachtige stad vanuit de lucht. Ervaar de rust bovenin de lucht en geniet van het prachtige uitzicht. Ontdek het oude stadscentrum van Arnhem, de verschillende kerken en het Gelredome op een hele bijzondere manier. Een ballonvaart boven Arnhem zal u niet snel vergeten!

Boek een ballonvaart!

Vanuit de omgeving Arnhem worden door Ad Ballon exclusieve ballonvaarten vanaf 8 personen georganiseerd. Passagiers dienen hun eigen vervoer te verzorgen naar het opstijgveld en van het landingsveld. Bel naar 076-5145372 of mail info@adballon.nl om een datum af te spreken. Wij gaan dan samen met u kijken naar de mogelijkheden voor een ballonvaart in Arnhem op de gekozen dag. Bestel uw tickets nu en uw avontuur kan beginnen!

Op de afgesproken dag wordt met u contact opgenomen of de ballonvaart door kan gaan i.v.m. de weersomstandigheden.

Vragen over een ballonvaart in Arnhem?

Heeft u nog vragen over het boeken van een ballonvaart in de regio Arnhem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@adballon.nl of via het contactformulier op onze website! U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken op: 076-5145372.