Nijmegen

Ballonvaart Nijmegen

Met een ballonvaart in Nijmegen ontdek je een van de oudste steden van Nederland op een unieke manier. Geniet van de rust in de lucht boven Nijmegen en ontdek het Stadhuis, de Grote Markt en De Waalbrug vanuit een heel ander perspectief. Met een ballonvaart boven Nijmegen zal u een ervaring hebben die u altijd bij zal blijven.

Vanuit de omgeving Nijmegen wordt er gevaren op een aantal van te voren geplande data. Er wordt met maximaal 12 passagiers per ballon gevaren.

Indien u met acht of meer passagiers boekt kunt u in overleg met ons ook zelf een datum kiezen. Belt u met 076-5145372 of mailt u naar info@adballon.nl voor een afspraak.

Op de afgesproken dag en tijdstip krijgt u van Ad Ballon een sms bericht of de ballonvaart door kan gaan i.v.m. de weersomstandigheden. Als de vaart doorgaat ziet u in het sms bericht ook de verzamel plaats en tijd.

Boek een ballonvaart boven Nijmegen!

In de regio Nijmegen beschikken we over verschillende opstijgmogelijkheden. Afhankelijk van de windrichting en windsnelheid wordt de meest gunstige startplaats voor uw ballonvaart gekozen.

Een ballonvaart boeken was nooit zo gemakkelijk. Kies uit ons aanbod waar u wilt varen, op welke datum en met hoeveel personen. Binnen drie stappen is het geregeld en uw avontuur kan beginnen. Zijn er te weinig plaatsen beschikbaar? Bel of mail naar Ad Ballon voor nieuwe data: 076 5145372 / info@adballon.nl

Vragen over een ballonvaart in Nijmegen?

Heeft u nog vragen over het boeken van een ballonvaart in de regio Nijmegen? Neem voor al uw vragen rondom ballonvaarten in Nijmegen en omgeving vrijblijvend contact met ons op via de mail (info@adballon.nl) of via het contactformulier op deze website! U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken op: 076-5145372.