roosendaal1.jpeg
Roosendaal

Ballonvaart Roosendaal

Een ballonvaart in Roosendaal is een unieke ervaring. Ontdek deze prachtige Brabantse stad nu vanuit de lucht en geniet van de rust, de stilte en het prachtige uitzicht. Vanuit de lucht kun je alle bijzondere plekken en monumenten van Roosendaal ontdekken zoals de Sint-Janskerk op de oude markt, Het Raadhuis van Roosendaal uit de 16e eeuw en de prachtige oude korelmolen "De Hoop" die Roosendaal rijk is. 

Ontdek Roosendaal op een unieke manier met vrienden, collega's of familie. Dit zal je nooit meer vergeten.

Een ballonvaart boeken

Vanuit Roosendaal varen wij op vooraf geplande data. In totaal kunnen per maximaal 12 passagiers per luchtballon meevaren voor deze unieke ballonvaart boven Roosendaal. 

Indien u met zes passagiers een ballonvaart in Roosendaal boekt kunt u in overleg zelf een datum kiezen. Bel naar 076 5145372 of mail info@adballon.nl voor een afspraak. Op de afgesproken dag wordt met u contact opgenomen of de ballonvaart door kan gaan in verband met de weersomstandigheden.

Wij bieden een divers aanbod aan ballonvaarten aan. Heeft u een ballonvaart gevonden? Bestel uw tickets gemakkelijk via onze website en uw ervaring kan beginnen! Zijn er te weinig plaatsen beschikbaar of wilt u liever een andere datum? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Vragen over een ballonvaart in Roosendaal?

Heeft u nog vragen over het boeken van een ballonvaart in de regio Roosendaal? Neem voor al uw vragen rondom ballonvaarten in Roosendaal en omgeving vrijblijvend contact met ons op via de mail (info@adballon.nl) of via het contactformulier op deze website! U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken op: 076-5145372.