Tilburg

Ballonvaart Tilburg

Boek een ballonvaart in Tilburg en ontdek deze stad op een unieke manier. Hoog in de lucht, geen drukte om u heen en alleen maar rust en een prachtig uitzicht over deze industriestad. Vaar met ons mee door de Brabantse lucht en ontdek de Hasseltse kerk, de Heuvel, de Interpolis Toren, Westpoint en de Stadsheer vanuit de lucht. U zal Tilburg ontdekken op een manier die u nog nooit hebt meegemaakt!

Een ballonvaart boeken

Vanuit Tilburg varen wij op vooraf (met U) geplande data. Per vaart kunnen maximaal 12 passagiers per luchtballon mee voor de ballonvaart in Tilburg. 

Als u met meer dan 6 personen een ballonvaart in Tilburg boekt kunt u zelf een datum kiezen. Bel naar 076 5145372 of mail info@adballon.nl voor een afspraak. Wij gaan dan samen met u kijken naar de mogelijkheden voor een ballonvaart in tilburg op de gekozen dag. Daarnaast wordt er op de afgesproken dag zelf contact met u opgenomen of de ballonvaart doorgang kan vinden in verband met het weer.

Wij bieden een divers aanbod aan ballonvaarten aan. Heeft u een ballonvaart gevonden welke aan uw wensen voldoet? Bestel uw tickets gemakkelijk via onze website en laat de ballonvaart maar beginnen! Zijn er te weinig plaatsen beschikbaar of wilt u liever een andere datum? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. De gegevens kunt u in de alinea hierboven vinden.

Vragen over een ballonvaart in Tilburg?

Heeft u nog vragen over het boeken van een ballonvaart in de regio Tilburg? Neem voor al uw vragen rondom ballonvaarten in Tilburg en omgeving vrijblijvend contact met ons op via de mail (info@adballon.nl) of via het contactformulier op deze website! U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken op: 076-5145372.