balloon inside
Dordrecht

Ballonvaart Dordrecht

Met een ballonvaart in Dordrecht ontdek je deze prachtige stad op een unieke manier. Met een ballonvaart kun je genieten van de stad en zijn schoonheden zonder de drukte te ervaren. Zo zie je de Grote Kerk, de mooie havens en het drie-rivierenpunt van de Oude Maas, de Noord en de Beneden-Merwede, het drukst bevaren waterknooppunt van Europa. Geniet van de rust in de lucht met een ballonvaart in Dordrecht.

In de regio Dordrecht wordt ballon gevaren op een aantal van te voren geplande data. Er wordt met minimaal 8 en maximaal 12 passagiers per ballon gevaren.

Indien u met zes of meer passagiers een ballonvaart boekt kunt u in overleg zelf een datum kiezen. Bel naar 076-5145372 of mail info@adballon.nl voor een afspraak. Op de afgesproken dag wordt door ons met u contact opgenomen of de vaart door kan gaan in verband met de weersomstandigheden.

Kies uit ons aanbod wanneer u wilt varen en met hoeveel personen. Bestel tickets en uw avontuur kan beginnen. Zijn er te weinig plaatsen beschikbaar of wilt u een andere datum? Bel of mail naar Ad Ballon!

Vragen over een ballonvaart in Dordrecht?

Heeft u nog vragen over het boeken van een ballonvaart in de regio Dordrecht? Neem voor al uw vragen rondom ballonvaarten in Dordrecht en omgeving vrijblijvend contact met ons op via de mail (info@adballon.nl) of via het contactformulier op deze website! U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken op: 076-5145372.