balloon inside
Eindhoven

Ballonvaart Eindhoven

Altijd al Eindhoven vanuit de lucht willen bekijken? Boek dan een ballonvaart in Eindhoven met Ad Ballon! Ervaar een oase van rust en laat u meevaren door de wind. Zie alle highlights die Eindhoven te bieden heeft vanuit een ander perspectief zoals het Philips Stadion, het Evoluon en het Klokgebouw. Prachtige uitzichten, heerlijke rust en geniet van al het moois wat Eindhoven vanuit de lucht te bieden heeft.

In de regio Eindhoven wordt met onze luchtballonnen gevaren op een aantal van te voren geplande data. Er wordt met minimaal 8 en maximaal 12 passagiers per luchtballon gevaren.

Indien u met zes of meer passagiers een ballonvaart boekt kunt u in overleg zelf een datum kiezen. Bel naar 076 5145372 of mail info@adballon.nl voor een afspraak. Op de afgesproken dag wordt met u contact opgenomen of de vaart door kan gaan i.v.m. de weersomstandigheden.

Een ballonvaart boeken was nooit zo gemakkelijk. Kies uit ons ruime aanbod waar u wilt varen, op welke datum en met hoeveel personen. Bestel uw tickets en uw avontuur kan beginnen. Zijn er te weinig plaatsen beschikbaar of wilt u een andere datum? Bel of mail naar Ad Ballon!

Vragen over een ballonvaart in Eindhoven?

Heeft u nog vragen over het boeken van een ballonvaart in de regio Eindhoven? Neem voor al uw vragen rondom ballonvaarten in Eindhoven en omgeving vrijblijvend contact met ons op via de mail (info@adballon.nl) of via het contactformulier op deze website! U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken op: 076-5145372.