Nieuws
Geslaagd!

Geslaagd!

Op 15 maart legde Sven zijn praktijk examen af om zelfstandig ballon te kunnen en mogen varen. 

Rond de klok van 17h is hij opgestegen vanuit Overmere (een kleine Belgische gemeente in de buurt van Gent). Zijn examinator, Koen Audenaert, onderwierp hem tijdens de vaart aan diverse opdrachten waar Sven zonder moeite aan kon voldoen. 

Tenslotte werden er nog een aantal kritische theorie vragen op hem afgevuurd, die hij uiteraard ook juist wist te beantwoorden. 
Uiteindelijk is hij na een rustige en stabiele vaart geland in het zuiden van de gemeente Stekene. Daar werd hem na de landing meegedeeld dat hij met glans geslaagd was! 

Sven is al sinds hij een klein jongetje was betrokken bij Ad Ballon als enthousiast crew lid. Het ballonvaren is dus een onderdeel van zijn leven en niet zomaar een hobby! Sven zal nu eerst een vijftigtal ballonvaarten gaan maken om vervolgens nog een commerciëel ballonvaart examen af te leggen en dus in de snelle toekomst hopelijk veel ballonvaarten voor Ad Ballon gaan uitvoeren! 

Wij wensen Sven heel veel veilige vaarten, veel mooi ballonweer en vooral heel veel plezier bij het uitoefenen van zijn passie! 

 

Namens Ad Ballon, gefeliciteerd Sven! 

Terug naar vorige pagina
sven3.jpg
svenenkoen.jpg
svenvertrokken.jpg
6503_svenexamen.jpg