Ballonverhalen
Zonnebloem ballon officieel gedoopt

Zonnebloem ballon officieel gedoopt

Na al een aantal introductievaarten in juni is op 5 juli de bijzondere luchtballon van de Nationale Vereniging De Zonnebloem officieel gedoopt: PH-NVZ. De mand van deze ballon is speciaal ontworpen om mensen met een fysieke beperking ook te kunnen laten genieten van een ballonvaart. De mand is voorzien van twee zitplaatsen die in hoogte verstelbaar zijn: uniek in Nederland!

Onder muzikale begeleiding van drummer Cesar Zuiderwijk van de Golden Earring en de percussiegroep Percossa werd de officiële doop verricht door de wedhouder Wonen en Leven van Breda, de heer Bob Bergkamp. De wethouder besprenkelde de mand en ballon met champagne en wenste deze vele mooie vaarten toe.

Het weer was helaas te slecht om een ballonvaart te kunnen maken, maar tussen de buien door kon de luchtballon wel overeind worden gezet zodat iedereen deze schitterende nieuwe aanwinst van de Zonnebloem heeft kunnen aanschouwen. Ook de passagiers hebben nog even kunnen genieten, zij konden plaats nemen in de mand waarna de ballon aan de kabel nog een tochtje maakte.

Net toen de ballon werd ingepakt brak er een flinke regen en onweersbui los, waarna iedereen het pand van Ad Ballon in ging om te genieten van een optreden van Cesar Zuidewijk’s band Percossa, en hapje en een drankje.

Mocht u interesse hebben om met deze ballon een vaart te maken dan kan u contact opnemen met Ad Ballon via info@adballon.nl of telefonisch via 076 – 514 53 72

Terug naar vorige pagina