Zwolle

Ballonvaart Zwolle

Een ballonvaart in Zwolle zal u een uniek gevoel geven. Geniet van de rust, de kalmte en het mooie uitzicht. Ontdek het IJsseldelta Stadion, de Sassenpoort en de Peperbus vanuit een heel nieuw perspectief. Een ballonvaart boven Zwolle zult u niet snel vergeten!

Vanuit de omgeving Zwolle wordt gevaren op een aantal van te voren geplande data. Er wordt met minimaal 10 en maximaal 12 passagiers per luchtballon gevaren.

Indien u met minimaal 8 passagiers een ballonvaart boekt kunt u in overleg zelf een datum kiezen. Bel naar 076 5145372 of mail info@adballon.nl voor een afspraak. Op de afgesproken dag wordt met u contact opgenomen of de ballonvaart door kan gaan in verband met de weersomstandigheden.

Kies uit ons ruime ballonvaart aanbod waar u wilt varen, op welke datum en met hoeveel personen. Bestel uw tickets en uw avontuur kan beginnen. Zijn er te weinig plaatsen beschikbaar? Bel of mail naar Ad Ballon voor nieuwe data.

Vragen over een ballonvaart in Zwolle?

Heeft u nog vragen over het boeken van een ballonvaart in de regio Zwolle? Neem voor al uw vragen rondom ballonvaarten in Zwolle en omgeving vrijblijvend contact met ons op via de mail (info@adballon.nl) of via het contactformulier op deze website! U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken op: 076-5145372.

Bekijk onze prijzen Tickets bestellen