Arnhem

Ballonvaart Arnhem

Wilt u Arnhem eens vanuit een heel ander perspectief ontdekken? Boek dan een ballonvaart in Arnhem en ontdek deze prachtige stad vanuit de lucht. Ervaar de rust bovenin de lucht en geniet van het prachtige uitzicht. Ontdek het oude stadscentrum van Arnhem, de verschillende kerken en het Gelredome op een hele bijzondere manier. Een ballonvaart boven Arnhem zal u niet snel vergeten!

Vanuit de omgeving Arnhem wordt gevaren op een aantal van te voren geplande data. Er wordt met minimaal 10 en maximaal 12 passagiers per ballon gevaren.

Indien u met 8 passagiers een ballonvaart boekt kunt u in overleg zelf een datum kiezen. Bel naar 076-5145372 of mail info@adballon.nl voor een afspraak. Op de afgesproken dag wordt met u contact opgenomen of de ballonvaart door kan gaan i.v.m. de weersomstandigheden.

Een ballonvaart boeken was nooit zo gemakkelijk. Kies uit ons aanbod waar u wilt ballonvaren, op welke datum en met hoeveel personen. Binnen drie stappen is het geregeld en uw avontuur kan beginnen. Zijn er te weinig plaatsen beschikbaar bel of mail naar Ad Ballon voor nieuwe data.

Vragen over een ballonvaart in Anrhem?

Heeft u nog vragen over het boeken van een ballonvaart in de regio Arnhem? Neem voor al uw vragen rondom ballonvaarten in Arnhem en omgeving vrijblijvend contact met ons op! U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken op: 076-5145372.

Bekijk onze prijzen Tickets bestellen