Standaard ballonvaart

Standaard ballonvaart

Vanaf 5 juni mogen we weer ballonvaarten met passagiers uitvoeren : meld u aan op 076 5145372 of boek een ticket online.

Dit is de standaard ballonvaart bij Ad Ballon. Standaard in de zin van "regulier" maar absoluut niet in de zin van "gewoon". Iedere ballonvaart is weer anders. Soms vaar je hoog dan weer laag, over landelijk gebied dan weer over dorpjes of de stad. De invulling is afhankelijk van de windsnelheid en richting van die dag en de regio.

We laten u graag ervaren hoe fantastisch ballonvaren is. Vanaf de basis in Galder worden deze vaarten dagelijks ingepland. Voor andere regio`s kunt u een keuze maken uit de geplande vaarten vanaf de verschillende opstijglocaties.

De ballonvaart duurt ongeveer één uur. Voor het hele programma (vervoer naar opstijgveld, de vaart, het inpakken van de ballon na de landing, het vervoer weer terug naar de ballonbasis en een gezamelijk drankje na afloop) moet u 3 a 4 uur uit te trekken.

Terug bij Ad Ballon in Galder praten we met een drankje na en ontvangt u uw vaarbewijs. Op andere locaties ontvangt u het vaarbewijs en een drankje bij het landingsveld.

Extra info over deze ballonvaart

  • Het hele jaar door van maandag tot en met zondag, 7 dagen per week
  • De scherpste prijs voor losse tickets en groepen
  • Een drankje na de vaart bij Ad Ballon of op het landingsveld
  • Vaarbewijs ter herinnering
  • Open tickets zijn een jaar geldig
  • Ad Ballon vaart met ballonnen van 2 tot en met 12 passagiers
Bekijk onze prijzen Tickets bestellen