Breda

Ballonvaart Breda

Ballonvaarten vanuit de regio Breda worden georganiseerd op alle dagen van het jaar. De regio Breda sterkt zich uit tussen de Amer en de Belgische grens en loopt van Roosendaal tot Tilburg.

Breda, het centrum van de regio is de thuisbasis voor de ballonvaarten van Ad Ballon. Hier wordt voor uw ballonvaart verzameld voor vertrek naar het opstijgveld waarvan er in de regio meerdere gebruikt worden. De piloten kiezen de beste plaats voor de mooiste ballonvaart. De ballonvaart duurt ongeveer één uur.

Boek een ballonvaart boven Breda!

Een ballonvaart boeken was nooit zo gemakkelijk. Kies uit ons aanbod waar u wilt varen, op welke datum en met hoeveel personen. Binnen drie stappen is het geregeld en uw avontuur kan beginnen. U vaart in een ballon met maximaal 12 passagiers plus piloot in de regio Breda.

Terug bij Ad Ballon praten we na met een drankje en ontvangt u uw ballonvaart certificaat.

Vragen over een ballonvaart in Breda?

Heeft u nog vragen over het boeken van een ballonvaart in de regio Breda? Neem voor al uw vragen rondom ballonvaarten in Breda en omgeving vrijblijvend contact met ons op! U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken op: 076-5145372.

Bekijk onze prijzen Tickets bestellen