Nieuws
Met de wensambulance een ballonvaart maken

Met de wensambulance een ballonvaart maken

Zaterdag 12 mei,
hebben we een mooie wens mogen vervullen van een terminale zieke mevrouw. Zij werd met de wensambulance naar locatie gebracht van opstijgen. 
De dag verliep grijs en grauw, maar windtechnisch was het een prachtige dag. Voor deze vaart zetten wij onze speciale zonnebloem mand in met 2 zit- en 4 staanplaatsen.
We verzamelen op het evenemententerrein van Breda om daar met 3 ballonnen gezamelijk op te stijgen. De wensambulance kwam aangereden en de passagier werd warm onthaald door familie en vrienden. In haar bijzijn gingen we de ballon klaar maken. Na de vulling staat de ballon overeind en lieten we iedereen instappen. 
De passagiers waren in hun nopjes en genoten met volle teugen. We stijgen op en voeren over Bavel, Ulvenhout en richting Strijbeek. Ze verteld aan haar kinderen verhalen van vroeger, waar ze gewoond heeft en herinneringen aan heeft. Er komen opklaringen vanuit het zuiden aan. Onze piloot vraagt of ze nog wil zien hoe het boven de wolken is. Dat sloeg ze niet af. Boven de wolken komt de zon tevoorschijn, dat was genieten samen met haar familie.
Na een uur landen we met alle drie de ballonnen op hetzelfde veld.
We toasten met champagne en zelf meegebrachte aardbeientaartje op een zeer geslaagde vaart. 

Terug naar vorige pagina