Ballonverhalen
Ad Ballon sponsort winnende bloemencorso wagen

Ad Ballon sponsort winnende bloemencorso wagen

“BALLONNEN” winnen in Zundert Het was mei 2010 toen er een aanvraag binnen kwam bij Ad Ballon om sponsor te worden van een corsowagen in Zundert...

Intern was echter eerder een besluit genomen om geen sponsoraanvragen meer te honoreren. Kevin van Praat kwam met Jeroen Oomen toch vrijblijvend langs met een aantal mooie voorstellen. Ad Haarhuis ging op hun verzoek kijken bij de bouw van de corsowagen van buurtschap Laer-Akkermolen met als thema 'Ballonnen.'

Het ontwerp van de wagen paste natuurlijk uitstekend bij Ad Ballon! De inzet,de passie en het enthousiasme van deze corsobouwers was zo overweldigend dat Ad ter plekke besloot toch als sponsor op te treden.
De bewondering en respect voor het doorzettingsvermogen van alle betrokkenen bij deze bijzondere wagen nam bij ieder volgend bezoek toe. Het was een geweldige ervaring om het hele proces van dichtbij te volgen.
De ontwerpers Steven en Stefan leverden een grote artistieke prestatie. Met man en macht werd door de hele bouwploeg naar de 69e editie van het Zundertse Bloemencorso toegewerkt.

Zondag 5 september was het dan zover. Het was een stralende en zonovergoten dag.. Duizenden mensen genoten van de twintig indrukwekkende en fantasievolle creaties,omlijst door muziek,figuranten en straatartiesten. Ad wilde een poging wagen om met een ballon over de optocht heen te gaan. De windsnelheden lieten het gelukkig net toe. Het kon niet mooier ; varen over de gesponsorde 'Ballonnen' wagen! De feestvreugde steeg ten top toen buurtschap Laer-Akkermolen de eerste prijs binnen haalde. Iedereen blij ! Nooit eerder had een wagen zoveel punten gekregen. Felicitaties gaan uit naar de bouwers,het buurtschap en de ontwerpers voor deze unieke prestatie.

Terug naar vorige pagina