Ballonverhalen
Sneeuw ballonvaart

Sneeuw ballonvaart

Na een weekend met bakken sneeuw is alles weer schitterend wit geworden. Het leek vanochtend net een plaatje zo mooi, helemaal toen het zonnetje langzaam tevoorschijn kwam. En de wind, zo rustig en kalm, ideaal weer voor een sneeuwvaart boven het geweldige winterlandschap.

Ad Haarhuis stond al te trappelen van ongeduld, want zo iets moois maak je hier niet zo vaak mee. Na het opbouwen van de ballon stegen we op vanuit Bavel een plaatsje aan de oost kant van Breda. Het uitzicht was geweldig toen we langzaam boven alles uitstegen, het was allemaal zo mooi wit, echt genieten! We voeren over Teteringen waar kinderen druk in de weer waren met sleeën, ze hoorden de branders van de ballon en keken verbaast naar boven. 

We voerden verder over de bossen, waar we herten en hazen tussen de bomen weg zagen rennen, echt geweldig! Even later bij Oosterhout stonden mensen vanaf het balkon foto’s van ons maakten en zwaaiden. Ze riepen: mogen wij ook mee! Maar na Oosterhout ging Ad opzoek naar een landingsplaatsje. Wat gaat de tijd toch snel als het zo mooi is. We maakten een mooi landing en na het inpakken van de ballon gingen we terug naar Ad Ballon waar we in de passagiersruimte nog even na praten van de mooie sneeuw ballonvaart onder het genot van de warme chocomel!

Terug naar vorige pagina